Bérleti szerződés

2023.03.21. 18:00

Fecskeházi lakásra lehet pályázni Törökszentmiklóson

Már benyújtható a pályázat arra a Batthyány úti kis méretű lakásra, melyben 35 év alatti házaspárok vagy élettársak kezdhetik meg közös életüket Törökszentmiklóson.

M. R. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Közel 39 négyzetméter alapterületű, egy szobás, komfortos földszinti lakás várja leendő bérlőit a Batthyány út 87-91. szám alatt található épület földszintjén, Törökszentmiklóson.

A lakhatásra 35 éven aluli házaspárok, vagy élettársak jelentkezhetnek. A pályázathoz a polgármesteri hivatal adóügyi csoportja által kiállított igazolásra is szükség van, és zárt borítékban postai úton, vagy személyesen, a borítékon a bérlakás címével kell benyújtani. A bérleti szerződés legfeljebb 5 évre szól. A lakás a pályázat időtartama alatt, vagyis a benyújtási határidőig, április 6-ig, minden szerdán, délután 15 és 16 óra között megtekinthető. A lakás bérleti díja havonta kicsivel több, mint 28 ezer forint. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában