Összefogás

2023.03.25. 06:55

Ismét jótékonysági ruhavásárral segítik a beteg szolnoki fiú gyógykezelését

A március 26-i esemény teljes bevételét Galó Tomika gyógykezelésére ajánlják fel.

Rimóczi Ágnes

A tavalyi vásár sikere után ismét megrendezik a jótékonysági eseményt

Fotó: Nagy Balázs

A szolnoki hölgyek egyszer már bizonyították, hogy ruhavásárlás közben is figyelmesek és adakozók. Decemberben jótékonysági ruhavásáron válogattak, a szervezők az esemény teljes bevételét a szolnoki kötődésű, SMA-betegségben szenvedő Galó Tomika gyógykezelésére ajánlották fel. A téli ruhavásár sikere után e hétvégén újra lehetőség lesz arra, hogy csinos ruhadarabok vásárlásával ismét jótékonykodjanak az érdeklődők.

– Ezúttal a tavaszi és nyári ruhadarabok kerülnek terítékre, pontosabban vállfákra. A felhívás szerint március 24-ig bárki leadhatta nekünk a már nem hordott, de még jó állapotú ruhaneműit. Azokat mi átválogatjuk, vállfákra rakjuk és a március 26-ai vásáron új gazdákra lelhetnek – foglalta össze a vásár lényegét dr. Pazsa Kornélia főszervező.

A ruhákat Szolnok több pontján le lehet adni, sőt Abonyban és Törökszentmiklóson is vannak gyűjtőpontok. 

– Hogy pontosan hol, arról a Stella Nelly közösségi oldalon lehet tájékozódni. Tiszta, folt- és szakadásmentes ruhákat várunk, viszont higiéniai okokból senki ne hozzon sapkát, harisnyát, fehérneműt, fürdőruhát és cipőt – hívta fel a figyelmet a szervező, aki egyébként stílustanácsadással is foglalkozik, így a vásáron szívesen segít is a válogatásban a vásárló hölgyeknek.

A ruhákat ezer forintos darabáron lehet majd megvenni, a pólók ötszáz forintba kerülnek. 

– Természetesen többet lehet betenni az adománydobozba, hiszen nemes ügyről van szó – tette hozzá a főszervező.

A II. Charity Nelly-jótékonysági ruhavásárra március 26-án, vasárnap délelőtt tíz és délután három óra között várják az érdeklődőket a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ földszintjén. Az eseményen teákat és vegán falatokat is lehet majd kóstolni. A ruhavásár teljes bevételét Galó Tomika gyógykezelésére ajánlják fel. Azokat a ruhákat, melyek nem kelnek el, ismét a szolnoki anyaotthonba viszik el a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában