Útinform

2023.03.27. 07:23

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a hétfőn érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint az M44-es autóúton, Lakitelek felé, Tiszakürt térségében a Tisza-hidat mossák. A 33-as kilométernél délután fél 3-ig csak a belső sáv lesz járható. 

Kompok:

A Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű, Tiszaroff és Tiszasüly, Nagyrév és Tiszabög, a Körösön pedig Mezőtúr és Szarvas között továbbra sem közlekedik komp.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, április 1-én, szombaton 22.00-tól április 2-án, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben. Fontos változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad „elmenni”, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában