Összefoglaló

2023.03.07. 20:59

Kiadták a Csáklya úti híd építési engedélyét – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Életet menthet a korai diagnózis: többféle ingyenes szűrővizsgálatra is várják a jászkunságiakat. Már a fiatalok között is nő azoknak a száma, akik rendszeresen részt vesznek a különböző, vármegyénkben elérhető szűrővizsgálatokon. Szolnok ráadásul élen jár a megelőzés tekintetében, hiszen a kórház rendelőintézetének vizsgálatain túl több prevenciót népszerűsítő rendezvény is segíti a betegségek korai felismerését.

A nevelési problémák és a családi konfliktusok mellett a bántalmazás is szóba került a martfűi konferencián. Az elmúlt évet értékelte Martfű Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központja.

Baleset történt Kőtelek és Hunyadfalva között. Lesodródott az úttestről, és a tetejére borult egy utánfutót húzó kocsi.

Tilos keddtől a látogatás a Hetényi Géza Kórház valamennyi osztályán, az intézkedésre az influenzaszerű megbetegedések halmozódása miatt van szükség.

A közel 20 évig működő Utasellátó Étterem most Kondor Balázs MÁV forgalmi osztályvezető páratlan értékű, Vasúti Almárium nevű gyűjteményének az otthona, melyből néhány részletet a földszinti kiállítótérben is láthat az utazóközönség.

Az országos átlagnál jobban nőtt a januári vendégéjszakák száma az egy évvel ezelőttihez képest a vármegyei kereskedelmi szálláshelyeken.

Szolnok egy lépéssel közelebb került a Csáklya úti hídhoz.
Amellett, hogy megtanulnak bánni az állatokkal, a lelki- és mozgásfejlődésükben is segíti a tiszabői általános iskola harmadik osztályos tanulóit az AURA Segítő Kutyaalapítvány munkatársa, Vámos Zoltán, és két border collie-ja, Panda és Simi.

Tudja, hogyan dolgoznak a zsebtolvajok? Ha nem, ismerje meg a tipikus elkövetési módszereket!

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vármegyei szervezetei március folyamán tartják éves taggyűléseiket. Ennek apropóján a vállalkozói érdekképviselet a közgyűlések előtt vállalkozói fórumokat tart. Szolnokon kedden jöttek össze jelentős számban szűkebb hazánk gazdasági szereplői a Hozam Klubban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában