Összefoglaló

2023.03.16. 19:56

Még a kihallgatását követően is lopott a börtönviselt, jászladányi nő– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Letartóztatták azt a 28 éves jászladányi nőt, aki egy év alatt 12 alkalommal is lopott jászladányi és tiszaföldvári ingatlanokból, boltból, utcán parkoló gépjárműből mobiltelefonokat, egyéb műszaki cikkeket, kerékpárt, élelmiszert. A nőt korábban már több alkalommal elítélték lopás miatt, 2019-ben pedig börtönben is ült.

Kovács József nyugalmazott főkertész kapta az idei Gubody-díjat, melyet a március 15-i ünnepségen adtak át Cegléden. A köztiszteletnek örvendő szakember sok évtizedes tevékenysége, és eredményes környezetvédelmi munkássága révén vált méltóvá az elismerésre.

Jogosítvány nélkül rótta az utakat egy 52 éves férfi Cegléden. Két nap, két alkalommal is belefutott a rendőrökbe, mind a kétszer pozitív értéket fújt. A férfinek több rendbeli ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és több rendbeli engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie.

Szolnokon állomásozik a Petőfi-busz. A Petőfi Irodalmi Múzeum utazókiállítása, mely tavaly szeptembertől járja az országot, vasárnapig „parkol” a vármegyeszékhely központjában, a Hild téren. A mobiltárlat ingyenesen megtekinthető.

Egy 31 éves tiszaburai lakost gyanúsítanak azzal, hogy egy helyi asztalos műhely udvaráról közel 30 gerendát lopott el. A rendőrök a bűncselekmény helyszínéhez közel, egy aknában leltek rá a bujkáló feltételezett elkövetőre.

Hat évnyi, fegyházban letöltendő szabadságvesztést indítványozott perbeszédében az ügyész azzal a 47 éves tiszaroffi férfival szemben, aki a vád szerint meg akarta ölni az élettársát és annak új kedvesét, tettéhez pedig fegyvert akart vásárolni a barátaitól.

Egy sofőr közlekedett személyautóval Szolnokon március 15-én 19 óra körül, mikor a Bajcsy-Zsilinszky úton, az egyik zebrán elütött egy ott áthaladó fiatalkorút. A baleset következtében a gyalogos könnyű sérülést szenvedett.

Két román rendszámú kamion rohant egymásba csütörtökön az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán. Az egyik kamionba egy ember beszorult, míg a másik sofőrje a helyszínen életét vesztett, miután a kormány valósággal elvágta a nyakát.

Két személyautó és egy kisterherautó karambolozott Pécs közelében, a 6-os főúton csütörtökön reggel. A baleset során négyen megsérültek, egy személy pedig a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában