Fejlesztés

2023.03.13. 10:00

Még várni kell arra, hogy rendbe tegyék a teljes tiszakürti szakaszt

Bár a támogatott projektek között szerepel a tiszakürti Táncsics út felújítása, még nem lehet pontosan tudni mikor kezdődhetnek a munkálatok.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Nagyon várják a tiszazugi kistelepülésen élők, hogy a nyertesnek hirdetett pályázat Táncsics utat érintő szakaszán megkezdjék a munkálatokat. Korábban dr. Kiss Györgyné polgármester meg is mutatta az utcát, a forgalom miatt olyannyira elhasználódott, hogy a közlekedést nemcsak a kátyúk nehezítik, hanem az is, hogy omladozik az út széle. Folyamatosan kisebb-nagyobb darabok szakadnak le, amelyek balesetveszélyes helyzeteket is teremtenek.

Az elmúlt időszakban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül tervezett beruházások felülvizsgálatára is sor került, amely érinti a tiszakürti Táncsics utcát is

 – válaszolta megkeresésünkre Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője. 

Hozzátette: tekintettel arra, hogy a felülvizsgálat eredményeképp véglegesített program esetében a támogatási kérelmek benyújtásának előkészítése zajlik, így a várható kezdéséről, a műszaki tartalomról és költségekről csak a szükséges jóváhagyások után esetén áll módjában részletesebb tájékoztatást adni.

– Addig is folyamatosan végezzük a napi üzemeltetési, burkolatjavítási munkákat a Táncsics utcán is – hangsúlyozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában