Útinform

2023.03.24. 07:25

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a pénteken érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Cegléd és Abony közötti szakaszán, a 81-es km-nél az áramhálózat átépítése miatt útszűkületen kell áthajtani. A forgalomkorlátozásra táblák hívják fel a figyelmet. 

Kompok:

A Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű, Tiszaroff és Tiszasüly, Nagyrév és Tiszabög, a Körösön pedig Mezőtúr és Szarvas között továbbra sem közlekedik komp. Tiszadob és Tiszalúc között ismét összeállították a pontonhidat. A Tisza alsó szakaszán, Csongrád-Csépa között a pontonhíd szintén újra használható, a komp azonban továbbra sem üzemel.

Kamionstop:

A kamionstop március 25-én, szombaton 22.00-tól, március 26-án, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben. Fontos változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad „elmenni”, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában