Fejlesztés

2023.03.09. 19:30

Régi probléma oldódhat meg Túrkevén a járdák felújításával

Örök gond Túrkevén, hogy nem megfelelő egyes utak és járdák állapota.

R. Á.

500 méter útszakaszt újítanak meg

Forrás: Sallai R. Benedek Facebook-oldala

Indokolt a fejlesztés e téren, a gondolat mentén a városvezetés ez év elején több helyszínen kezdte el a járdák felújítását. Ahogy arról Sallai R. Benedek közösségi oldalán korábban beszámolt: a háttérhez a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztálya nyújt pénzügyi támogatást. 

– A fejlesztést múlt év december 31-ig kellett volna megvalósítani, örömünkre azonban a hivatal hozzájárult ahhoz, hogy két hónappal kitoljuk a határidőt – közölte a polgármester. 

Mindennek köszönhetően mintegy 600 négyzetméter felületen, vagyis nagyjából 500 méter hosszan, 1,2 méter szélességben újulnak meg járdák. 

– A Mátyás király úton és Petőfi téren az Oroszlán Vendéglő környezetében, a Pásztói úton és Bojtor úton, az Izraelita temető környezetében, a Túrkeddi úton, a Herman Ottó téren és a Porabka úton újulnak meg a járdák. Ezeken a helyeken a járdák állapota, vagy azok teljes hiánya már jó ideje kritikákra adott okot – részletezte a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában