Magyar Honvédség

2023.03.11. 19:00

Repülésbiztonsági szakmai napot tartottak a szolnoki bázison

Kiemelt figyelmet kapott tavaly a beérkező műveleti igények biztonságos és egyben maradéktalan teljesítése.

Szoljon.hu

Megoszthatták egymással tapasztalataikat a repülésbiztonsági szakemberek

Forrás: MH Kiss József 86. Helikopterdandár

Repülésbiztonsági szakmai napot tartott a napokban a szolnoki Kiss József 86. Helikopterdandár. A találkozón nemcsak a Magyar Honvédség Légierő Parancsnokság, hanem a Honvéd Vezérkar Repülésbiztonsági Főnöksége, az Állami Légügyi Felügyelet, az Állami Légiközlekedési Balesetvizsgáló Osztály képviselői, a társalakulatok repülésbiztonsági főnökségei, illetve a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága alá tartozó Légirendészeti Szolgálat és a Magyar Légimentők Nonprofit Kft. munkatársai is részt vettek – adta hírül a Honvédelem.hu.

A szakportál tájékoztatása szerint a szakemberek rendezvény keretében lehetőséget kaptak az elmúlt kiképzési év repülésbiztonsági vonatkozású tapasztalatainak megosztására, véleményeik kifejtésére, valamint arra, hogy megismerjék az idei év feladatait.

Évértékelő beszámolót tartott dr. Bali Tamás dandárparancsnok. Az ezredes hangsúlyozta, hogy tavaly kiemelt figyelmet kapott a beérkező műveleti igények biztonságos és egyben maradéktalan teljesítése. Hozzátette: ezek eredményes végrehajtásához szükség volt a teljes személyi állomány biztonságtudatos magatartására.

A nap végén Nagy János ezredes, az MH Légierő Parancsnokság vezető szakreferense köszönte meg az állomány munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában