Összefoglaló

2023.03.23. 20:40

Talán csak évszázadok múlva kerül elő az időkapszula – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Talán csak évszázadok múlva kerül elő az időkapszula, amit elástak a szolnoki diákok. Kézzel írt levelek, focis kártyák, gondolatok a barátságról és 3D fényképek. Többek között ezek kerültek abba az időkapszulába, melyet a szolnoki Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákjai helyeztek földbe csütörtökön. A 7.g osztály tanulói így üzennek a jövő nemzedékének.

Majdnem napra pontosan két hónapja látták utoljára a kunmadarasi férfit. A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Karbantartás miatt egy napra bezár a Széchenyi körúti kormányablak. Szünetel az ügyfélfogadás március 28-án kedden a szolnoki, Széchenyi körúti kormányablakban.

Volt, aki amputációról beszélt a sporttámogatások visszavágása miatt összehívott fórumon.Pesszimista hangulat uralkodott a szerda délutánra összehívott egyeztetésen Jászberényben.

Jegyzők találkoztak Szolnokon. Szakmai napot szervezett, ezúttal jegyzők számára a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal csütörtökön, a vármegyeháza dísztermében.

Sikeres volt a jótékonysági aukció: megműthetik Drávucz Rita kislányát. Eredményesen zárult a Bajnokok a bajnokokért jótékonysági aukció, amellyel a szolnoki olimpikon vízilabdázó, Drávucz Rita ritka genetikai betegséggel küzdő kislányát segítették.

Kiállítás nyílt az egykori térképész munkásságából Szolnokon. A tárlatot idősebb Bedekovich Lőrinc térképészeti munkáiból állították össze.

A romantikus és az unokázós csalók módszereiről is beszéltek a nyugdíjasoknak Szolnokon. A prevenciós délután fókuszában a sértetté válás megelőzése, az áldozatsegítő tevékenység, továbbá a KiberPajzs projekt bemutatása volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában