Településfejlesztő Egyesület

2023.03.22. 16:25

Új civil szervezet kezdte meg működését Örményesen

A település lakosságának összekovácsolása a célja a közelmúltban alakult Örményes Településfejlesztő Egyesületnek, mely jelenleg 14 taggal működik.

M. R. E.

Bartáné Mészáros Katalin, az egyesület elnöke

Fotó: Mészáros János

Tavaly kezdte meg működését az Örményes Településfejlesztő Egyesület, melynek célja, hogy változatos programok segítségével minél inkább összetartsa a község lakosságát. 

A koronavírus-járvány időszaka alatt nagyon sokan bezárkóztunk a lakásainkba, nem igazán lehetett kimozdulni, és nagyon sok program, műsor elmaradt. Bár az önkormányzat is szervez rendezvényeket, úgy gondoltuk, mi is megpróbálunk a lakosság felé egy kis plusz nyújtani, azzal a céllal, hogy minél inkább közösséggé kovácsoljuk a településen élőket 

– mondta az egyesület küldetéséről az elnök, Bartáné Mészáros Katalin.

Mint elmondta, már tavaly óta szerveznek különböző rendezvényeket, például karácsonyi műsort, nemrég pedig tavaszváró pikniket. Jelenleg nagyszabású gyermeknapra készülnek, ősszel pedig sportnapot tartanának a településen.

– Minden korosztályt megszólító programokat próbálunk szervezni, és mindenkit szívesen várunk ezekre, illetve a tagjaink közé, jelenleg már 14-en vagyunk a csapatban. Főleg olyan tagokat várunk, akik új ötletekkel segítik a működésünket, legyen az a fiatalabb generációból, vagy az idősebb korosztályból. Szeretnénk ha tudnánk valamit mi is tenni a településünkért, és azt is, hogy egy kicsit felfigyeljenek ránk, arra, hogy Örményes van, lesz, és érdemes ide kilátogatni – hangsúlyozta az elnök. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában