Döntés előtt

2023.03.30. 07:00

Újjáélesztenék a „Tiszta udvar, rendes ház” programot a jászsági kisvárosban

Csütörtökön délután két órakor tartja aktuális ülését a jászárokszállási képviselő-testület a polgármesteri hivatal dísztermében. Sok más mellett a faörökbefogadási és a „Tiszta udvar, rendes ház” program elindításáról is döntenek.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A tanácskozáson tárgyalnak többek között az önkormányzat idei közbeszerzési tervéről, döntés születhet a civil szervezetek pályázati támogatásáról is.

Napirenden lesz a faörökbefogadási program bevezetése, melynek keretében a jelentkező az ingatlana előtti közterületre díszfa kiültetését igényelheti és vállalja a fák öntözését, ápolását. Jóváhagyhatják a közterületi fásítási programot is. A városkép fejlesztési tervek sorában a „Tiszta udvar, rendes ház” program elindításáról, valamint a kiserdőben meseút kialakításáról határozhat a grémium.

Az egyebek napirendi pontban szó lesz többek között a piac területének meghatározásáról, a Tél utcai parkolók kivitelezőjének kiválasztásáról és a projekt további pénzügyi támogatásáról, a gyepmesteri szerződés módosításáról, az újszülöttek és a 65. életévüket betöltött lakosok támogatásáról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában