Galériával

2023.03.05. 13:01

Vadászbált tartottak Berekfürdőn

Az eseményt a berekfürdői Park étteremben szervezték meg.

Daróczi Erzsébet

Jó hangulatban telt az esemény

Fotó: Daróczi Erzsébet

Három év után, szombaton este a Karcagi Nagykun Vadásztársaság ismét megszervezte vadászbálját. Az eseménynek a berekfürdői Park étterem adott otthont. A rendezvényen résztvevő hölgyeket egy-egy szál rózsával is köszöntötték a közelgő nőnap alkalmából.

Mint Hubai Imre Csaba elnöktől megtudtuk, az este célja volt, hogy a vadásztársak családi, baráti körben találkozzanak, kikapcsolódjanak, jól érezzék magukat.

– Nyilvánvalóan az is fontos, hogy 150 éves lesz jövőre a társaságunk, s annak idején, 1874-ben, amikor megalakult, már akkor is volt vadászbál, kivéve a háború időszakát, most meg a COVID problémák miatt maradt el három évig. Így a mai este jó alkalom arra is, hogy az új vadászok beilleszkedjenek, beszélgessenek, a tradícióknak megfelelően. Jótékony része is van a bálnak, hiszen a bevételt visszaforgatjuk a vadak takarmányozására. E mellett már gyűjtöttünk a török áldozatok megsegítésére is, ennek már megtörtént az átutalása, illetve a ruha féléknek, takaró féléknek a begyűjtése. Kiemelném azt is, hogy a székely szabadság napja alkalmából is mindig közösen szoktunk megjelenni, kihasználva a vadászközösség építő erejét minden alkalommal – hangsúlyozta az elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában