Megállapodás

2023.04.20. 15:30

A Szolnoki Szakképzési Centrum is csatlakozott a város zöld programjához

Megállapodást írt alá a Szolnoki Szakképzési Centrum igazgatója és a Green Szolnok by NHSZ csapata. Az intézmény örömmel vesz részt a zöld programban.

R. Á.

Forrás: Szalay Ferenc Facebook-oldala

Újabb iskolák csatlakoztak a Green Szolnok by NHSZ projekthez. 

Csütörtökön délelőtt a Szolnoki Szakképzési Centrum főigazgatója, Kalmár Andrea írta alá Lits Lászlóval, az NHSZ Zounok Zrt. ügyvezető igazgatójával, valamint Szalay Ferenc polgármesterrel azt az átfogó környezetvédelmi programot, melynek küldetése, hogy civil szervezetekkel, fiatalokkal, városi intézményekkel közösen tegyen Szolnok egy tisztább, zöldebb városért. A Pálfy-Vízügyi Technikumban tartott sajtókerekasztalon a projekt képviselői diákokkal is találkoztak, és örömmel vették, hogy a fiatalok szót emeltek a környezetvédelem mellett, és világossá vált számukra, hogy a diákok láthatóan tudják, értik, hogy mik a távlati célok a témában.

Az eseményre Szalay Ferenc polgármestert elkísérte kutyája, Málna is. A négylábú elvarázsolta a diákokat, általa oldottabbá és jó hangulatúvá vált az egyeztetés.

Szalay Ferenc és Málna a fiatalokkal
Forrás: Szalay Ferenc Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában