Jászkunság

2023.04.03. 06:55

Itt a húsvét, itt a nyúl, a NAV figyelme nem lanyhul

A jászkunsági revizorok a húsvéthoz kapcsolódó termékeket – sonka, tojás, édesség – áruló kereskedőknél ellenőriznek az ünnep előtti napokban.

Szoljon.hu

A revizorok kiemelten ellenőrzik majd az eladókat

Forrás: Illusztráció

Fotó: Bús Csaba

Közeledik a húsvét, az adóhatóság munkatársai azonban egylőre még nem a locsolkodást tervezik. Sokkal inkább komoly ellenőrzésekben gondolkodnak az előttünk álló héten is: a legfrissebb adótraffipax tanúsága szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának revizorai a húsvéti ünnephez kapcsolódó termékeket – sonka, tojás, illetve édesség – árusítókat ellenőrzik az üzletekben, a piacokon és a kitelepüléseken.

A tájékoztatás szerint az adóhatóság szakértői a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek használatát és az alkalmazottak bejelentését is vizsgálják a húsvét előtti napokban, illetve ahogy azt megszokhattuk, továbbra is ellenőrzik a szabályos foglalkoztatást a vármegye építkezésein. 

Ráadásul mindez nem zárja ki, hogy bárhol máshol ne lehetnének ellenőrzések a 14. héten a Jászkunságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában