Tájházi húsvét

2023.04.08. 10:30

Maguk készíthetik a kölnit a locsolkodók Nagykörűben

Kicsiknek és nagyoknak is színes programokat kínál a tájházi húsvét Nagykörűben. A vasárnapi esemény reggel kilenckor kezdődik.

R. Á.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Tájházi húsvétra invitálja az érdeklődőket a Nagykörűi Virágzástól Befőzésig Turisztikai Egyesület. Az április 9-ei ünnepi eseményre a szervezet tagjai már előkészültek, elkészítették az ünnepi dekorációt.

Már húsvéti díszben pompázik a fa
Forrás: Nagykörűi Virágzástól Befőzésig Turisztikai Egyesület Facebook-oldala

– Ha szombat estig esik elég hó, vasárnap hajnalban összelapátolunk egy kis szánkózó dombot a Tájház udvarán és rendezünk egy szánkós tojás-kupát. Ám ha az ígért, bár hűvös, felhős, de mégis kora tavaszi idő köszönt ránk, akkor is mindent megteszünk, hogy a hozzánk látogató vendégeket kellemes környezetben finomságokkal lássuk el és egy remek nap programjaival szórakoztassuk - írták közösségi oldalukon a szervezők.

A programok között lesz nyusziles, állatsimogató, a résztvevők maguk készíthetnek kölnivizet, amivel aztán locsolkodhatnak is. A gyerekeknek kézműves foglalkozásokat kínálnak, a finom falatokat, helyi termékeket pedig mindenkinek ajánlják.

A tájházi húsvét április 9-én reggel kilenctől délután négyig várja a vendégeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában