Pályázat

2023.04.09. 17:30

Nyilvános mosdót alakítanak ki a Szabadság téren, Mezőtúron

Segítség a lakosságnak: nyilvános mosdót alakítanak ki Mezőtúron. A városvezetés keresi a lehetőséget, hogy több ilyen illemhelyet is létesíthessenek a városban.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Laufer László

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően nyilvános illemhelyet létesítenek a Szabadság téren. 

– Már hosszú idő óta dolgozunk azon, hogy modern, időtálló és vandálbiztos illemhelyeket alakítsunk ki a városban. Nagyszerű hír, hogy egy sikeres pályázat segítségével lehetőségünk van egy korszerű, automatizált illemhely kialakítására – mondta el a témával kapcsolatban Szűcs Dániel. 

A polgármester kiemelte, hogy a lakossági jelzésekkel összhangban a város egyik legfrekventáltabb helyén, a Szabadság téren egy környezetbe illő és gazdaságosan üzemeltethető, vandálbiztos, nyilvános mosdó szolgálja majd a lakosságot. 

– Mindez jó hír lehet a játszóteret használó gyermekek és a szülők számára is – hangsúlyozta a városvezető, aki kiemelte: továbbra is keresik a lehetőséget arra, hogy a jövőben további forgalmas pontokon nyilvános mosdókat létesíthessenek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában