Ügyfélszolgálat

2023.04.09. 16:30

Újra útra kel a kormányablakbusz a Jászkunságban

Húsvét után ismét útnak indul a mobilizált kormányablak Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében.

R. Á.

Illusztráció

Forrás: MW Archív

Fotó: Nagy Norbert

Napról napra más-más településen találkozhatnak a kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálatával a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyeiek. A kormányhivatal tájékoztatása szerint a kormányablakbuszban egyebek mellett személyi igazolvány vagy vezetői engedély cserét, lakcímváltozást, illetve útlevéligénylést is lehet intézni. Lássuk, hogy az ünnepek mely településeken jár a közigazgatási ügyeket intéző busz.

Április 11-én, kedden elsőként Martfűn, reggel nyolc és háromnegyed tíz között a polgármesteri hivatalnál (Szent István tér 1.), fél tizenegytől délig Nagyréven az önkormányzati hivatalnál (Árpád út 78.) parkol le a busz. Ezután Tiszainokán 12.30 és délután kettő között az önkormányzatnál (Kossuth út 2.), majd Tiszakürtön délután fél háromtól négyig a Hősök terén áll az ügyfelek rendelkezésére a kormányablakbusz.

A mobilbusz további menetrendjéről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában