Összefoglaló

2023.05.25. 21:00

Bróker Marcsi a tárgyalóteremből a börtönbe ment – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Jogerős döntés született csütörtökön a Kun-Mediátor ügyben. A „Bróker Marcsiként” elhíresült asszony jogerős büntetése 10 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztés lett, valamint a bíróság végleges hatállyal eltiltotta őt a gazdasági társaság vezető tisztségviselői foglalkozástól.

Legyen világbéke! Egyeztek meg minderről kivétel nélkül az önkormányzati képviselők a szolnoki közgyűlés csütörtöki ülésén. Ám, amint felvetődött, hogy milyen is legyen az a világbéke, a testület tagjai között azonnal kitört a háború.

Szépen gyógyul Zsebibaba, a megnyúzott kutyus. Sebei egyre kisebbek és a fertőzéseket is elkerülte.

Munkavégzés közben vágta le a saját kezét egy férfi Tiszajenőn. Sajtóértesülések szerint a férfi éppen egy ágdarálóval dolgozott.

Nem volt bekapcsolva egy kengyeli férfi biztonsági öve, ezért amikor autójával árokba csapódott, kirepült a szélvédőn.

Pro Cultura Minoritatum Hungariae Díjat vehetett át Grófo-Kozák László, azaz Kis Grófo. Az elismerésnek különleges helyet szentel otthonában.

Hatalmas eső miatt állt a víz két tiszakürti család otthonában, az árkok is megteltek. Még a tiszakürti polgármestert is megdöbbentette az óriási felhőszakadás.

Közel 705 millió forintból újjáépítik Szolnokon a Szandaszőlősi Eszterlánc Óvodát. 125 férőhelyet biztosító óvódát hoznak létre.

Suhajda Szilárd műholdas nyomkövetőjének legutóbbi jelzése szerdán, nepáli idő szerint 19:30-kor érkezett, azóta nem jött hír a Mount Everest meghódítására indult magyar hegymászóról.  Frissítés - 22:07 - Egy hegymászócsapat észlelte, és egyértelműen beazonosította Suhajda Szilárdot.

Magyar kutatók részvételével fejtették meg a sugárkezelést követően gyakran kialakuló krónikus fáradtságérzet egy okát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában