Galériával

2023.05.05. 19:02

Elballagtak a karcagi refisek

A Karcagi nagykun Református Gimnázium 65 végzős diákjai péntek délután vett búcsút az alma matertől.

D. E.

Egy korszak lezárult a diákok életében

Fotó: Daróczi Erzsébet

A három végzős osztály osztályfőnökeikkel először a tantestülettől, az iskolatársaktól búcsúzott el, majd a Karcagi Nagykun Református Nagytemplomban ballagási istentiszteleten vettek részt.

Nt. Ráczné Palsák Edit lelkipásztor igehirdetése után Acsai Zsófia 12. B osztályos tanuló szavalata után Gerák Hanna Evelin 12. C osztályos tanuló a ballagó diákok nevében búcsúzott el az iskolától. A nevelőtestület nevében Türke Beáta tanárnő, a 12. C osztály osztályfőnöke köszönt el a végzősöktől.

végzősök részére Tóth Barna igazgató adta át az iskola által alapított díjakat, okleveleket a legjobbaknak tanulmányi, sport eredményeikért, valamint közösségi munkáért.

A ballagók nevében Lukács Dzsesszika Dominika 12. B osztályos tanuló kötött szalagot az iskolazászlóra, amit Ökrös Máté Mihály 12. A, Sarkadi Liza 12. B és Kántor Boglárka 12. C osztályos tanulók adtak át Dobó István 11. B, Szabó Réka 11. A és Halter Ildikó Zita 11. C osztályos tanulóknak.

A szalagkötés és zászlóátadás alatt Nagyfejeő Hanga 12. A osztályos tanuló Reuben Morgan „Rejts most el” című dalát szólaltatta meg, zongorán kísért Rab Zita Mónika tanárnő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában