Rendőrök napja

2023.05.18. 09:30

Elismeréssel köszönték meg a túrkevei egyenruhások munkáját

Elismerték a Túrkevén szolgálatot teljesítő rendőrök munkáját a napokban.

R. Á.

Sallai R. Benedek polgármester (balra) szavait Koós Róbert alezredes tolmácsolta a túrkevei rendőröknek

Fotó: Sallai R. Benedek Facebook-oldala

Az önkormányzat nevében Sallai R. Benedek polgármester, a közelmúltbeli rendőrök napja alkalmából mondott köszönetet a Túrkevei Rendőrőrs valamennyi dolgozójának.

– A napokban találkoztam Koós Róbert alezredes úrral, a Túrkevei Rendőrőrs parancsnokával, s tisztelettel arra kértem, hogy egy emléklap „kíséretében” tolmácsolja a város és természetesen a lakosság köszönetét és háláját valamennyi munkatársa felé – írta közösségi oldalán a városvezető.

Koós Róbert alezredes
Forrás: Sallai R. Benedek Facebook-oldala

– Akik kicsit belelátunk a munkájukba, láthatjuk, hogy emberfeletti teljesítménnyel igyekeznek helyt állni, rendkívül nehéz körülmények között, létszámhiánnyal küzdve teszik a dolgukat. Mindezekkel együtt különösen örvendetes, hogy településünk továbbra is a megye egyik legbiztonságosabb helye a jelenlegi bűnözési statisztika alapján. Köszönöm a túrkevei rendőrök áldozatos munkáját – méltatta az egyenruhások tevékenységét a település polgármestere.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában