Összefoglaló

2023.05.22. 20:40

Halálosan megfenyegette a jászkunsági gyámhivatal vezetőjét egy apa– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Majdnem rossz vége lett egy kunszentmártoni férfi délutáni szunyókálásának vasárnap. Családtagjai közreműködésével újraélesztették.

Mintegy 30 millió forintos támogatásból megújul a fogászati rendelő épülete Kengyelen, a munkálatok áprilisban kezdődtek. A településnek egy ideje nincs állandó fogorvosa, a lakosok Törökszentmiklósra járnak TB-támogatott kezelésre.

Világháborús felszerelésekből nyílt tárlat a napokban a ceglédi Airsoft Bázis Szabadság téri helyszínén. A különleges mustra megnyitóján a robottechnika rejtelmeibe is betekinthettek az érdeklődők.

Kigyulladt egy melléképület Kenderesen. A tűz a főépületre nem terjedt át.

Több mint ezer gyereket „mozgatnak meg” Mezőtúron május 24-én. Szerdán újra megrendezik a Nagy sportágválasztó elnevezésű rendezvényt, melynek legfőbb célja az egészséges életmódra való nevelés.

Egy napig ingyen leadhatják az elektromos hulladékot a miklósiak.

Fogatok versenyeztek Kunszenten. Lovaké, lovasoké, fogatóké volt a főszerep a hétvégén Kunszentmártonban, megtartották a XVIII. Szent Márton Fogathajtó Kupát.

„Indulok és megöllek” – halálosan megfenyegette a jászkunsági gyámhivatal vezetőjét egy feldühödött apa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában