Szoljon podcast

2023.05.31. 16:00

Kelemen Péter: Csak az álmok szabnak határt a fesztivál továbbfejlesztésében

Az első fesztivál legfőbb tanulsága az volt, hogy nem biztos, hogy sok szempontból a magam ízlésének kell megfelelni – jelentette ki Kelemen Péter.

Daróczi Dorottya

Kelemen Péter

– Nagy problémánk volt évekig, hogy Palacsintafesztivál volt a nevünk, de nem volt megfelelő mennyiségű és minőségű palacsintánk. Az első 4 évben ez katasztrofális problémát okozott és mindenkinek jogos volt a sérelme – mutatott rá a szervező, hozzátéve, hogy már csak az álmok szabnak határt annak, meddig mehetnek el a program fejlesztésében, de a fesztivál helyszínén nem szeretnének változtatni.

A soron következő Szoljon.hu podcast adásában eláruljuk a jó rendezvény titkát, fény derül a fesztiválszervező múltjára, emellett Kelemen Péter azt is elmondja, milyen változtatásokra lehet számítani az idei Palacsintafesztivál programjait illetően, milyen palacsinta különlegességekkel készülnek a kilátogatóknak, és nem utolsó sorban a szervező egy új rendezvényt is megálmodott, melybe adott egy kis betekintést. Kelemen Péter szervezővel Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában