MÁVINFORM

2023.05.18. 16:38

Késésekre, járatkimaradásokra lehet számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon

A korlátozás végéig az újszászi vonalra váltott menetjegyek és bérletek a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon is érvényesek.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Huszár Márk / MW Archív

A Rákoshegy vonatállomás biztosítóberendezésének meghibásodása fennakadásokat okozott az érintett vonal közlekedésében – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt.

A hiba miatt Rákos és Maglód között teljesen szünetelt a közlekedés, csütörtökön 15 órától azonban megindulhatott a forgalom. A rákoshegyi biztosítóberendezés helyreállítása viszont várhatóan több napig is eltart, ez idő alatt – jelentős korlátozásokkal – óránként csak néhány vonat közlekedhet az érintett szakaszon. Ezért a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon utazóknak 20-40, esetenként 60 perces késésekkel, járatkimaradásokkal, kerülő útirányokkal közlekedő vonatokkal kell számolniuk.

A vasúttársaság a Szolnokig vagy Szolnokról utazóknak javasolja, hogy a Cegléd felé közlekedő vonatokat vegyék igénybe. A korlátozás végéig az újszászi vonalra váltott menetjegyek és bérletek a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon is érvényesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában