Megmérettetés

2023.05.04. 11:30

Kiváló eredménnyel gazdagodtak a szakmai versenyen a szolnoki diákok

A megmérettetésen a szolnoki tagintézményből 4 tanuló volt jelen.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A második és a harmadik helyet is elhozták a Szolnoki Szakképzési Centrum Pálfy-Vízügyi Technikum diákjai a vízügyi ágazat Országos Szakmai Tanulmányi Versenyéről, amelynek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar adott otthont a napokban Baján – tudtuk meg a Kötivízig munkatársaitól. A megmérettetésen a szolnoki tagintézményből 4 tanuló volt jelen a versenyen: Bata Réka, Bajzáth Milán, Nagy Gábor és Szabó Bence, őket Tasi Anett és P. Tóth Tibor készített fel. 

A próbatétel szóbeli és gyakorlati feladatokból tevődött össze. Nagy Gábor a második helyen végzett, a legjobb szóbeli feleletért emellett elnyerte a zűri különdíját is. Bajzát Milán a harmadik helyet szerezte meg, és szintén elnyerte a zsűri különdíját a legjobb vízkárelhárítás gyakorlati munkáért. A versenybizottság javaslata alapján mindketten mentességet kaptak a teljes szakmai vizsga alól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában