Lista

2023.05.22. 09:00

Lopott rollerek Szolnokon, özönvíz az M4-esen – mutatjuk az elmúlt hét legjeit

Halálos vonatgázolás történt Szolnokon, Megsérült egy artista cirkuszi mutatvány közben, félbeszakadt a szolnoki előadás – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Közel 10 millió forintos kárt okoztak a lopással

Forrás: Police.hu

1. Már egy éve lopta a szolnoki Lime rollereket egy banda – elkapták őket

A szolnoki rendőrkapitányság munkatársai május 14-én, vasárnap hajnali három órakor Újszász belterületén ellenőriztek egy személyautót, s igazoltatták annak szolnoki sofőrjét és újszászi utasát. A jármű csomagterének átvizsgálása során a rendőrök hat szétszerelt LIME e-rollert találtak. Mint utólag kiderült, a két férfi az elmúlt egy évben 56 darab e-rollert tulajdonítottak el Szolnok különböző helyeiről. Ezzel közel 10 millió forintos kárt okozva a sértett cégnek.

2. Hömpölygött a sáros víz, lezárták az M4-es autóutat Szolnok és Budapest között

Víz- és sárátfolyás miatt lezárták az M4-es autóutat Szolnok és Budapest között. A hirtelen lezúduló csapadék miatt az autóút 53-as kilométerénél alakult ki víz- és sárátfolyás. A helyszínen több kilométeres torlódás alakult ki.

Elöntötte a víz az M4-es autóutat szerdán délután
Forrás: Police.hu

3. Halálos vonatgázolás történt Szolnokon

Elgázolt egy embert a Budapest felől érkező Hargita InterCity Szolnokon, a Fenyő utcánál május 20-án, szombaton. A balesetben a hetven év körüli idős férfi életét vesztette. Az eset miatt néhány óráig Szolnok és Újszász között csak egy vágányon haladhattak a vonatok. 

Ez az InterCity vonat gázolta el a férfit Szolnokon, a Véső út közelében
Fotó: Molnár Róbert

4. Életéért küzd a Szolnoki MÁV fiatal kapusa, bátyja szívszorító felhívást tett közzé

Alázatos, szerény, tehetséges – ez volt jellemző kapusként Bánhegyi Zsoltra. A Szolnoki MÁV FC egykori tehetségének azért kellett felhagynia imádott sportágával, mert szervezetét veszedelmes kór támadta meg, amellyel szemben a kemoterápia sem segített. Családjával együtt most új gyógymódtól reméli a felépülést.

Bánhegyi Zsolt (balra) és Bánhegyi Zoltán
Forrás: Bánhegyi Zoltán Facebook bejegyzése

5. Megsérült egy artista cirkuszi mutatvány közben, félbeszakadt a szolnoki előadás - videóval

Sokáig mozdulatlanul feküdt a földön az az artistalány, aki kizuhant motorjával egy gömbből mutatvány közben a szolnoki előadáson. A sérülthöz azonnal mentőt riasztottak, mint az a Magyar Nemzeti Cirkusz közleményéből kiderült, medencesérülést szenvedett.

Az artista műsor közben szenvedett balesetet
Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában