Támogatás

2023.05.31. 17:00

Összefogással segítenek a pletykafalui családon, sportnapot szerveztek

A Rúdsport Stúdió Szolnok eszközeit jótékonysági napon próbálhatják ki az érdeklődők június 4-én. A bevételt a Holhos családnak ajánlják fel, akik háza pénteken vált a tűz martalékává.

P. Pusztai Nóra

A négygyermekes család leégett háza

Fotó: Kiss János

Jótékonysági légtorna nap bevételével segíti a Rúdsport Stúdió Szolnok, azt a szolnoki családot, akiknek otthona még az elmúlt pénteken égett le. Az esetről korábban hírportálunkon is olvashattak.

A város egy emberként fogott össze, a szülők és a négy gyermek egy bérlakásban várja a kárfelmérés eredményét, illetve a biztosító döntését. Rauschenberger Nikolett, a rúdsport stúdió vezetője személyesen is ismeri a családot, nem volt kérdés, ahogy tud, ő maga is segít. Június 4-ére meghirdetett egy intenzív légtorna napot, melynek teljes bevételét a családnak ajánlja fel.

Rauschenberger Nikolett 
Forrás: Beküldött fotó

Ahogy fogalmazott, az érdeklődők kipróbálhatnak több légtorna eszközt, így például a rudat, karikát és lengőrudat. A foglalkozást átmozgató erősítéssel és nyújtással zárják. A nap folyamán a stúdióban ruhaadományokat is fogadnak, a tinédzser fiúknak, illetve a bölcsődés és óvodás lányoknak, de akár a szülőknek is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában