Összefoglaló

2023.05.30. 20:46

Vagyontárgyak ellopására szakosodtak a jászberényi betörők a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Július végéig egy licittel még bárki segíthet a földvári tűzoltóknak. A Jótékonysági csoport-Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság Facebook csoportban lehet licitálni arra a szurkolói pólóra, amit a Szolnoki Olajbányász játékosai írtak alá. A befolyt összeget a tiszazugi tűzoltóautó felújítására fordítják.

Növényritkaságok mentén vezet végig az útvonal a Tiszakürti Arborétumban. Vezetett túrát tartanak a Tiszakürti Arborétumban hétfőn délután.

Testvériskolájukat és nevezetes helyszíneket is felkerestek az Erdélybe látogató rékasi diákok.

Karcagon ért véget a sokkoló éjszakai autós hajsza. A menekülő sofőr szándékosan neki ütközött az egyik rendőrautónak is.

A karcagi rendőrök lopás vétsége miatt három helyi lakost hallgattak ki a minap. A gyanú szerint először egy nő, majd tippje alapján, pár nappal később, két férfi tört be ugyanabba a tiszaburai ingatlanba.

Balul sültek el az utolsó akciók, rajta vesztettek a jászberényi fantomok.

Gyászol a csapat, kedden örök álomra hajtotta fejét a szolnokiak húszéves kapusa.

Kétezer-ötszázan léptek be a Nyitott Szertárkapun, mozgalmasan pünkösdöltek a tűzoltó-laktanyákban.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal négy hivatalvezetője vehetett át oklevelet a napokban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől és György István területi közigazgatásért felelős államtitkártól a területi közigazgatás járási rendszer 10 éves megalakulása alkalmából.

Anyagi okok miatt kérdésessé vált, lesz-e idén Csángó Fesztivál Jászberényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában