Galériával

2023.05.07. 19:55

Versennyel avatták fel a kerékpáros pályát Karcagon

Egy versennyel kötötték egybe annak az erdei kerékpáros pályának az átadását, amely a karcagi lombkorona sétány mellett épült. Az önkormányzat nevében Szepesi Tibor polgármester köszöntötte a pályaavatóra és a versenyre érkező fiatalokat, felnőtteket.

Daróczi Erzsébet

Kerékpáros verseny is volt az átadón

Fotó: Daróczi Erzsébet

– Nagyon fontos ez a mai nap a számunkra – mutatott rá a településvezető. – Egy olyan új fejlesztést tudunk átadni, amely a szabadidősportot, a mozgást, az egészséges életmódot hivatott szolgálni. Szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik részt vettek ennek a pályának az elkészítésében.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő szerint a verseny már az átadás előtt elkezdődött.

– Minden szülő tudja, hogy kiélezett verseny folyik az okos telefon, a számítógép, a szabadidő és a sport között. Mi azt szeretnénk, ha a szabadtéren, vagy akár a sportcsarnokban lévő sport kicsit előnyre tenne szert, hiszen régen azt mondták, hogy a gyerekeket a lakásba hazacsalni volt nehéz az utcáról, az udvarról, a fociból, most pedig kiküldeni nehéz őket. Bízom benne, hogy azok a fejlesztések, amelyek Karcagon most folyamatban vannak és már megvalósultak – a sportpálya, a pumpapálya, a játszótér és ez a kerékpáros pálya – mindenképpen a fiatalok sikerét, győzelmét jelentik – zárat szavait a képviselő, majd gyermekeivel maga is benevezett a pályaavató kerékpáros versenyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában