Galériával

2023.06.03. 20:30

Közel harminc nyugdíjas klub tagjai lépnek fel a karcagi Akácliget Gyógyfürdő színpadán

Szépkorúak bizonyíthatják tudásukat és tehetségüket.

Daróczi E.

Fotó: Daróczi Erzsébet

Szépség a szemnek, zene a fülnek, gyógyvíz a testnek – ez a mottója a IX. Karcagi Országos Nyugdíjas Fesztiválnak, mely szombaton kezdődött és vasárnap estig tart. A két nap alatt az ország számos településéről közel harminc nyugdíjas csoport, klub, egyesület érkezik, hogy táncoljon, énekeljen, szavaljon, meséljen szépkorú társainak. A szombati megnyitón az önkormányzat nevében Szepesi Tibor polgármester, a fürdő nevében Andrási István ügyvezető és a rendező Napsugár Nyugdíjas Klub nevében Márkus Ica magyarnóta énekes, klubvezető köszöntötte a csoportokat.

Ezt követően kezdetét vette a fesztivál, ahol korukat is letagadhatták a szépkorúak, hiszen olyan frissen ropták a baka táncot, vagy a néptáncot és cigány táncot a színpadon, de voltak, akik vicces jelenettel érkeztek és többen szóló énekben, táncban is bemutatkoztak. A fesztivál vasárnap is folytatódik a strandon, ahol fellépés után a gyógyvízben is megmártózhatnak a vendégek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában