Összefoglaló

2023.06.03. 21:00

Lovagok csaptak össze a szolnoki múzeumban – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Legújabb podcastünkben Vojter-Szabó Zita alezredessel beszélgettünk a telefonos csalásokról, melyek napjainkban nagyon gyakoriak.

Karddal, buzogánnyal és pajzsokkal felszerelt páncélos lovagok csaptak össze szombat délután Szolnokon, a Régészet Napja alkalmából rendezett programsorozat részeként.

A Nefag Parkerdő ad otthont ezen a hétvégén a Palacsintafesztiválnak Szolnokon, ahol hamisítatlan családi programot rendeztek.

Hagyományőrző honvédek, tüzérek és huszárok részvételével interaktív élő történelemórát tartottak Jászfényszarun, a Lovaspályán. A Magyar Honvédség megalakulásának 175. évfordulója alkalmából több száz diák különleges időutazáson vehetett részt. 

Június elsején ismét új tagokat választottak a Halhatatlanok Örökös Társulatába. Ezúttal Mucsi Zoltánt érte a megtiszteltetés.

A legtöbb helyen már Szolnokon is beteltek a nyári táborok. Akad egy-két intézmény, ahol még maradtak szabad férőhelyek, azonban sokan már most lecsúsztak a legjobb ajánlatokról.

Az összetartozás az idei Szülők ünnepének mottója, ennek jegyében a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége is bekapcsolódott a programba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában