Összefoglaló

2023.06.08. 21:00

Önvédelemből szúrta hátba kétszer haragosát egy férfi – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

A nemrégen még a röplabdasportban is igen sikeres Csontos Csengénél 2019-ben, 15 éves korában diagnosztizálták az orvosok a leukémiát. Most köszönetet mondott a támogatásért. 

A Szabadság, szerelem stábja a darab nagysikerű budapesti bemutatója után indult országjáró körútra, melynek ötödik állomásán, Szolnokon is megállt. A Szolnoki Szigligeti Színházban bemutatott speciális musical Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából készült.

Csütörtök délelőtt elkezdődött a Szolnoki SZC Baross Gábor Műszaki Technikum és Szakképző Iskola légijármű-szerelő technikusainak gyakorlati vizsgája az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál. Csillak Roland alezredes, törzsfőnök helyettes a két szervezet közötti hat éves együttműködésről is beszélt.

Egyre gyakrabban lehet hallani, hogy milyen népszerű óceánjáró hajón dolgozni. Valóban az álommunkák közé sorolható a hajós munka? Minden az, aminek látszik? Kovács-Hegedűs Vanda most elmondja.

Állítása szerint önvédelemből szúrta hátba kétszer haragosát egy férfi Újszászon. A Szolnoki Törvényszéken zajló büntetőper június 7-i tárgyalási napján négy tanú meghallgatását tervezte dr. Nagy Orsolya bírónő.

Sikeres volt Ferenc pápa szerdán elvégzett sérvműtétje, a katolikus egyházfő éber és jól van - közölte Sergio Alfieri műtőorvos. A Szentszék tájékoztatása szerint Ferenc pápa háromórás beavatkozáson esett át a római Gemelli klinikán egy bélfali sérv miatt, amelyet feltehetően egy 2021-ben elvégzett műtét okozhatott. 

Hétfő óta kórházban kezelik Baranyai Lászlót, a Família Kft. színészét, miután sztrókot kapott. A színművész már több napja nem érezte jól magát, de eleinte félt orvoshoz menni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában