Verseny

2023.06.01. 14:30

Portájuk szépítésére ösztönzik a lakosokat Szolnokon

Szolnok déli városrészében a legszebb kert címekért szállhatnak versenybe a nyáron a kertbarátok.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Idén is keresik a vármegyeszékhely déli városrészének legszebb kertjét. A megmérettetést az Újvárosi Fejlesztési Irodát (UFI) működtető Contact Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat szervezi.

Az ÚFI szakmai programjában hangsúlyosan szerepel a környezetszépítés kérdésköre, e pályázattal is arra ösztönzik az itt élőket, hogy minél többen fordítsanak nagy gondot portájuk rendezésére, szépítésére. Ezúttal három kategóriában lehet nevezni. Az érdeklődők a „Legszebb kert”, a „Legszebb virágoskert” és a „Legszebb haszonkert” címért szállhatnak ringbe, egy résztvevők több kategóriában is indulhat.

A versenybe július 1. és augusztus 31. között lehet becsatlakozni az UFI 56/951-789 telefonszámán keresztül. A kerteket az iroda munkatársai lefotózzák, a fényképeket az UFI közösségi oldalán közzéteszik, ahol szeptember 4-ig lehet szavazni rájuk. A közönségszavazatok, lájkok alapján dől el, mely kertek lesznek az idei nyertesek. Az ünnepélyes eredményhirdetésen a győzteseket ezúttal is értékes ajándékokat vehetnek át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában