Szoljon podcast

2023.06.07. 19:55

Szolnok legsikeresebb diákjait ismerték el kiemelkedő teljesítményükért

A szolnoki önkormányzat idén is köszöntötte a kiemelkedő teljesítményt nyújtó általános iskolás tanulókat, az őket felkészítő tanárokat, valamint az országos tanulmányi és szakmai versenyeken kimagasló eredményt elért középiskolás diákokat és az őket felkészítő pedagógusokat.

Köllő Judit

A legjobb diákokat köszöntötték

Fotó: Nagy Balázs

A legjobbakat köszöntötték Szolnokon. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó általános és középiskolás diákokat elismerő eseménynek az SZC Petőfi Sándor Technikum és Szakképző Iskola tornaterme adott otthont, ahol összesen 147 tanulónak adott át elismerést Szalay Ferenc polgármester.

– Mindig öröm és felemelő érzés ilyen tehetséges és szorgalmas diákokat köszönteni – fejtette ki gondolatait a polgármester. – Számtalan nehézségekkel teli, kanyargós út áll egy ember előtt, azonban az itt kitüntetett tanulók kitartásuknak és szorgalmuknak köszönhetően kiállták a próbát és komoly eredményeket értek el a megmérettetéseken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában