Összefoglaló

2023.09.25. 20:40

Jászberény környékén egy különleges négylábú keltett feltűnést – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Vérfagyasztó jelenet játszódott le a vasárnapi Jászfényszaru–Kisújszállás vármegyei első osztályú mérkőzésen. Két játékos olyan szerencsétlenül fejelt össze, hogy menten összerogytak. A mérkőzés azonnal leállt, a mentők kiérkezéséig a csapatok stábjai hősiesen próbálták csillapítani a véget érni nem akaró vérzést.

Gyászol a Szolnoki ZöldErő. A környezetvédő csapat fekete szalagokat kötött több rossz állapotú vagy kiszáradt fára a vármegyeszékhelyen. Akciójukat figyelemfelhívásnak szánták.

Mezőtúron is sokan letették a minap az autóikat, s kerékpárra pattantak. Reggelivel várták őket.

Miközben a lomokat gyűjtötték egy rosszul lévő hölgyön segítettek az NHSZ munkatársai a hétvégén Szolnokon.

Többször panaszkodtak az utóbbi időszakban a cibakháziak a zavaros víz miatt. Az önkormányzat pályázati forrásból újítja fel a hálózat egy részét, új víztornyot is építenek.

Ady Endre frizurájára is kíváncsiak voltak a falvai vetélkedőn. Jó hangulatú közösségi programot szervezett a rákóczifalvai Varsány Közösségi Ház a helyi klubok, egyesületek képviselőnek.

Kóborló kétpúpú teve bámult be a 31-es úton autózók ablakán Jászberénynél – hogy került oda? Jászberény környékén egy különleges négylábú keltett feltűnést vasárnap. Egy púposteve szelte a 31-es főutat.

November első heteiben újabb kútfúrást végez meg a Tisza-tó térségében a kőolaj- és földgázkitermelő O&GD Kft. A cég már el is kezdte a szénhidrogén-feltáró mélyfúrások kivitelezéséhez kapcsolódó földmunkákat Tiszaigaron. Az előkészületek során útfelújításokat is végeznek a településen.

Javul az árvízi biztonság a Közép-Tisza völgyében. Martfű közelében áthelyezték a töltést, a folyó ugyanis veszélyesen megközelítette annak lábát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában