Példaértékű

2023.09.25. 12:30

Lomtalanítás közben életmentésben is segédkeztek a szolnoki szolgáltató munkatársai

Miközben a lomokat gyűjtötték egy rosszul lévő hölgyön segítettek az NHSZ munkatársai a hétvégén Szolnokon.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.hu

Dolgukat végezték az NHSZ Szolnok Kft. munkatársai, amikor a kirakott lomok mellett figyelmesek lettek valamire. Egy hölgy lett rosszul, s a szolgáltató kollégái azonnal a segítségére siettek. A hősies cselekedetről a szolgáltató illetékesei számoltak be a társaság közösségi oldalán.

– Szeptember 23-án az NHSZ lomtalanítást végzett Szolnok északi részén, így a Széchenyi városrészben is. Az egyik gyűjtőjárművel Mondok László és Kiss László a Hild Viktor úton gyűjtötte a lomokat.

8.50-kor azt látták, hogy a járdán sétáló idősebb pár hölgy tagja rosszul lesz, férje kapta el, hogy ne zuhanjon a járdára

– írták az illetékesek.

– Munkatársaink azonnal odasiettek, és hívták a mentőt, ami pár perc alatt ki is érkezett a helyszínre. A fiúk megvárták a mentő érkezését, a hölgyet újra kellett éleszteni, ami a mentőknek sikerült, a beteget kórházba szállították. Munkatársaink ezután folytatták feladatukat egészen estig – számoltak be.

A bejegyzésnél rengeteg hozzászólás olvasható, melyekben mindenki példaértékű tettként „értékelte” a segítségüket. A posztból kiderült, hogy az NHSZ munkatársai mellett egy pár is segített, akik a mentők kiérkezéséig megkezdték a hölgy újraélesztését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában