Tisza-tó

2023.09.14. 17:56

Négy kamionnyi segély érkezett Hollandiából Tiszaderzsre

Ismét több kamionnyi adomány érkezett Tiszaderzse, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör raktárába.

Köllő Judit

A szállítmányban jó minőségű ruhák, élelmiszerek, festékek, fertőtlenítő szerek, bútorok, hamarosan útra kelnek a rászoruló családokhoz, illetve szociális szervezetekhez

Forrás: Fodor Gusztáv Facebook-oldala

Fodor Gusztáv tiszaszentimrei református lelkésznek köszönhetően ismét négy kamionnyi segély érkezett Hollandiából a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör raktárába, ahol Hubai Imre, a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei közgyűlés elnöke és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő közösen osztották szét az adományokat.

A kamionok közül kettő azonnal Ebesre, a Magyar Református Szeretetszolgálat központi raktárába sietett tovább. A másik két rakományt pedig Tiszaderzsen, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári kör raktárábn pakolták le. A szállítmányban jó minőségű ruhák, élelmiszerek, festékek, fertőtlenítő szerek, bútorok voltak, melyek hamarosan rászoruló családokhoz, illetve szociális szervezetekhez kerülnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában