Galériával

2023.09.30. 18:18

Szépkorúakat köszöntöttek Karcagon

Nagy napra ébredtek a karcagiak.

Daróczi Erzsébet

Sokan részt vettek az eseményen

Fotó: Daróczi Erzsébet

Az önkormányzat, a Déryné Kulturális Központ és az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület Karcagi Szervezete az Idősek Világnapja alkalmából műsoros délelőttre várta szombaton a város szépkorú lakosságát a Városháza díszudvarára.

A színpadon először a Márkus Ica Hagyományőrző Népdalkör műsora hangzott el, majd Ecsegfalváról a Vadrózsák Népdalkör tagjai énekeltek a szép számú közönségnek, majd a kisújszállási Bo Viktor műsora következett. A műsort a karcagi, ma már Budapesten élő Erdei Fruzsina és Oláh Béla színművész népszerű operett és sanzon összeállítása zárta.

Az önkormányzat nevében dr. Kanász-Nagy László képviselő köszöntötte a szépkorúakat.

Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő szólt e jeles alkalomból a város legidősebbjeihez, akiknek a mai fiatalok is sokat köszönhetnek mind a hagyományok átadása, mind a város fejlesztése, építése szempontjából.  A köszöntők után egy-egy adag babgulyással vendégelték meg a szervezők a szépkorúakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában