Útinform

2023.11.24. 08:26

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a pénteken érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint pénteken a 4-es főúton, Törökszentmiklós térségében a 116-os és a 119-es kilométernél az M4-es autóúthoz kapcsolódó új csomópontokat építik. Sávelhúzással terelik a forgalmat.

Szolnokon, a 32-es főút átkelési szakaszán a Nagy Imre körúton a Jósika út kereszteződésében található jelzőlámpás csomópont felújítási munkálatai kezdődtek. A 73-as kilométernél várhatóan az év végéig mindkét oldalon sávlezárásra illetve a becsatlakozó utcák lezárására kell számítani. Ugyancsak a 32-es főút szolnoki szakaszán, az Abonyi úton a Felhő út csomópontjánál megkezdődik a jelzőlámpák felújítása. A kivitelezés ideje alatt jelzőlámpás forgalomirányítás nem lesz, így a csomópontban lévő KRESZ-táblák szabályozzák az elsőbbséget. Fokozott figyelemmel és körültekintéssel hajtsanak be a kereszteződésbe! 

Kompközlekedés

Nem közlekedik a komp:

  • a Tisza középső szakaszán Vezseny és Martfű között.
  • a Tisza középső szakaszán Nagyrév és Tiszabög között a magas vízállás miatt.
  • a Tisza középső szakaszán Tiszaroff és Tiszasüly között.
  • a Tisza alsó szakaszán a Csongrád és Csépa közötti komp nem közlekedik, a mellette lévő ponthíd pedig a nagy mennyiségű uszadék miatt nem üzemel még.

Kamiontilalom

A kamiontilalom november 25. szombat 22 órától november 26. vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában