Útinform

2024.03.31. 07:24

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

- Törökszentmiklós térségében, a 142-es km-nél a vasúti felüljárót javítják, félpályás lezárás mellett dolgoznak.

- Kisújszállás térségében, a 149-es km-nél hídfelújítás miatt van félszélességű lezárás. Munkaidőben jelzőőrök irányítják a forgalmat.

- Szolnok déli elkerülő szakaszán híd- és áteresz karbantartást végeznek. A 99-es km-nél jelzőlámpa irányítja a forgalmat félpályás korlátozásnál.

útjavítás
Fotó: Csapó Balázs / Forrás: Illusztráció

Kompközlekedés:

Nem közlekedik a komp a Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt, továbbá Tiszaroff és Tiszasüly között sem.

Kamionstop:

A kamionstop az ünnepi hosszú hétvégén, március 31-én Húsvét vasárnap 06 és 22 óra között, valamint április 1-jén Húsvét hétfőn szintén 06 és 22 óra között lesz érvényben.

Fontos változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad „hazagurulni”, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában