Szoljon podcast

2024.06.16. 16:00

Közel húsz éve várja a versenyzőket a Bicogó Maraton

A bicogók köre tulajdonképpen egy nagy baráti kör. Vezetőjük, Hoffer Károly igyekszik bemutatni ezt a különleges világot, melyről Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezi. A Bicogó Maraton közel húsz esztendeje várja az indulókat.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

A 19. Bicogó Maraton szeptember 21-én reggel 9 órakor kezdődik, és közel négyszáz embert várnak rá. Nevezni csapatokban lehet, egyebek mellett ennek részleteiről is mesél Hoffer Károly. Felidézi az indulást, részletezi, hogy egykor miért és hogyan vágott neki ennek a „projektnek”.

Hoffer Károly,bicogó maraton,podcast
Vendégünk: Hoffer Károly
Fotó: Nagy Balázs

A versennyel kapcsolatban elárulja, milyen szabályok vonatkoznak a résztvevőkre, de tippeket ad arra vonatkozóan is, hogyan, milyen ruházatban érdemes indulni.

Felkészülés a versenyre

Egyebek mellett fontos tanácsokat is közöl a felkészülést és a versenyzést illetően. Tizenkilenc év alatt változások sora alakította az eseményeket, ezekből szintén ízelítőt ad. Ha valaki fontolgatja, vagy már épp el is döntötte, hogy indul, annak érdemes meghallgatnia Hoffer Károly gondolatait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában