Szoljon podcast

2024.06.06. 16:00

Erős közösség dolgozik a szolnoki könyvtárban, ez lehet a titkuk

Családbarát munkahely címet nyert a Verseghy Ferenc Könyvtár nemrégiben. Balogné Szabó Anitát, az intézmény közönségkapcsolati vezetője szerint az összetartás lehet az egyik titkuk.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Családbarát munkahely címmel ismerték el a közelmúltban a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárat. A rangos díj elnyeréséről és tevékenységükről Balogné Szabó Anitát, az intézmény közönségkapcsolati vezetőjét kérdezte Hartai Gergely rádiós szerkesztő. Soron következő műsorunkból megtudhatjuk, milyen intézkedéseket vezetett be a könyvtár annak érdekében, hogy a mindennapi életben elégedettek legyenek családos munkavállalóik.

családbarát, podcast, Balogné Szabó Anita
Vendégünk: Balogné Szabó Anita
Fotó: Hartai Gergely

Rugalmas időbeosztás, közös élmények

Programjuk része többek közt a rugalmas munkaidőbeosztás kialakítása, amellyel elsősorban a kisgyermekes kollégáknak kedveznek. Balogné Szabó Anita szerint a közös kirándulások nagyban erősítik kollektívájuk összetartozását, hiszen az együtt átélt élmények hozzák igazán közel egymáshoz az intézmény dolgozóit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában