Segítség

2024.06.14. 08:46

Mindkét lábát elvesztette, Igaz Péterért fognak össze Törökszentmiklóson

Egy szörnyű betegség miatt szinte minden szerve leállt, és bár az életét sikerült megmenteni, mindkét lábát elvesztette egy törökszentmiklósi származású, ma a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapatonán élő fiatalember. Igaz Péter megsegítésére most összefog szülővárosa, jótékonysági koncertet rendeznek számára szombaton az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban.

Molnár-Révész Erika

A törökszentmiklósi származású Igaz Péter és családja megsegítésére tartanak jótékonysági koncertet szombaton 19 órától az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban. Az eseményen 20 órától a PéntekenkéntÉK, Kálmán Lala, a Szombati-Stelli Gitárduó, a White Hearts és az Ősök zenekar lép fel. 

Igaz Péter,gyógyulás,összefogás
A törökszentmiklósi származású Igaz Péter Dolly nevű kutyájával rábapatonai otthonában. A fiatal férfi egy szörnyű betegség miatt mindkét lábát elvesztette. Szülővárosa most összefog a érte és családjáért, jótékonysági koncertet tartanak szombaton az Ipolyi Arnold Közművelődési Köpontban
Fotó: Csapó Balázs

Az adományokat a kihelyezett gyűjtőládába várják, melyek még számos üzletben megtalálhatóak, de számlaszámon keresztül is lehet utalni a kerekesszékbe kényszerült fiatal férfi számára.

Igaz Péter túlélte a halálos betegséget

Pétert év elején támadta meg egy szörnyű betegség, a 35 éves fiatalember megfázásos tünetekkel kereste fel háziorvosát, néhány órával később már életveszélyes állapotban szállították kórházba vérmérgezés miatt. Bár az életét sikerült megmenteni, mindkét lábát amputálni kellett.

Az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban nem először szerveznek jótékonysági akciót, nemrég a Duchenne-féle izomdisztrófiával küzdő 3 éves Kneifel Ádin gyógyulásáért rendeztek süteményvásárt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában