Legendák a Levegőben

2024.06.16. 19:55

Repülők lepték el a szolnoki eget, madártávlatból láthattuk a várost – videóval, galériával

Családi sétarepülő hétvége színesítette szombaton és vasárnap a vármegyeszékhely programkínálatát. A repülők délelőtt 10 órától emelkedtek a levegőbe, emellett kézművesek, gyermekjátékok, honvédségi bemutatók, katonai hagyományőrzők is várták az érdeklődőket.

Molnár-Révész Erika

Ismét ellátogatott Szolnokra a Legendák a Levegőben csapata, a hétvégi programon a repülők szombaton reggelől várták az érdelődőket. Duplafedelű repülőgép, háromszemélyes oktató helikopter, többszemélyes An-2-es, de még katonai gépek is a levegőbe emelkedtek szombaton alkonyatig, illetve vasárnap a szandaszőlősi reptéren. 

Repülő
Kevés időt töltöttek a földön a repülők, újra és újra a levegőbe emelkedtek, akkora volt az érdeklődés a családi sétarepülő hétvégén a szandai réten
Fotó: Mészáros János

Jövőre jeles alkalomból szállhatnak fel a repülők Szolnokról

– A Legendák a Levegőben csapatának ez már a 74. repülős rendezvénye, ami egy nagyon komoly szám. Azt szeretném, hogy a 75. évforduló Szolnokon lenne, egy hatalmas repülőnapot tervezünk ebből az alkalomból a jövő nyáron – tájékoztatott Vécsei Mihály, az esemény főszervezője. 

Mint elmondta, az idén hét helyszínen tartottak családi sétarepülő hétvégét, áprilisban kezdődött a sorozat, és Szolnokon, ezzel a rendezvénnyel zárták a tavaszi szezont. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában