Tájékoztatás

2024.06.16. 11:30

Tiszavirág Fesztivál: forgalomváltozások lesznek a Sóház út környékén

Már hétfő kora reggel lezárják a Verseghy Gimnázium előtti útszakaszt és a Táncsics Mihály utcát, a Kossuth teret viszont megnyitják a forgalom számára. Számos forgalomváltozásra kell számítani már a szerdán kezdődő Tiszavirág Fesztivál előtt is, ami a legnépszerűbb nyári rendezvény Szolnokon.

Molnár-Révész Erika

Június 19-én, szerdán kezdődik a város egyik legnépszerűbb nyári közösségi eseménye, a 17. Tiszavirág Fesztivál. A rendezvény és annak építési munkálatai miatt számos forgalomváltozás lesz a Sóház út környékén.

tiszavirág, fesztivál
Szolnok legnépszerűbb nyári rendezvénye a szerdán kezdődő Tiszavirág Fesztivál. Az előkészületek miatt már hétfőtől forgalomváltozások lesznek a Sóház út környékén
Fotó: Nagy Balázs / Forrás: MW-Archív

Számos útlezárás lesz a Tiszavirág Fesztivál miatt

A Sóház utca folytatásában a református templomtól a Tisza Szállóig a Verseghy Ferenc Gimnázium előtti útszakaszt már június 17-én, vagyis hétfő reggel 6 órától lezárják egészen június 25. kedd 12 óráig.

A Kossuth teret ez idő alatt a Tisza híd irányából megnyitják az autós forgalom számára is.

Szigligeti Színház előtt a Táncsics Mihály utcát június 17-én hétfőn lezárják a fesztivál miatt. Kerülőútnak a Szigligeti utat lehet majd használni, onnan nem lehet majd jobbra fordulni.

A Sóház utca Szapáry út és a Magyar utca közötti szakaszát június 18-án kedd reggel 6 óra és június 24. hétfő 12 óra között lezárják, ezzel egyidőben a Magyar utca zsákutca és kétirányú lesz. A Magyar útról a Sóház utcára nem lehet majd ráhajtani.

A Tiszai hajósok terét június 15. szombat 18 óra és június 25. kedd között zárják le a forgalom elől.

A Szapáry utcát június 19-én, vagyis szerdán 17 órától kb 17. 15-ig, a „Tiszavirágos Felvonulás” idejére lezárják.

A Tiszavirág Fesztiválra kerékpárral érkezőknek idén is bringaparkolót biztosítanak a szervezők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában