Összefoglaló

2024.06.24. 20:40

Felelős döntést hoztak, amikor lefújták a Tiszavirág Fesztivál zárónapját– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A vihar közeledtével az egyetlen lehetséges döntést hozták meg a Tiszavirág Fesztivál szervezői. Bár rengeteg munka volt benne, de felelős döntést hoztak, amikor lefújták a Tiszavirág Fesztivál zárónapját – értékelt hírportálunknak a fesztivál igazgatója. Kovács Ákos szerint ettől függetlenül is sikeres volt a rendezvény mind a négy napja, amit a látogatók száma és a fellépők visszajelzései is alátámasztanak.

Forrás: szoljon.hu

A héten Tiszasüly lakosai is helyben intézhetik hivatalos ügyeiket. Ismét a településre érkezik ugyanis a kormányablakbusz.

A csabai vonaton fosztogatott, tíz mobiltelefont gyűjtött össze egy nő. Nem lopta, hanem vásárolta a mobiltelefont, amit nála találtak. Legalább is ezt állította az az asszony, akit egy vonaton tartóztattak fel. Nemsokára pedig le is tartóztathatják.

Elhunyt Újszász megbecsült gyermekorvosa. Hosszú éveken át gondoskodott a gyermekek egészségről dr. Nagy Valéria Újszászon. A város kedvelt gyermekorvosa a napokban elhunyt.

Bánhatja, hogy jogsi nélkül, ittasan vezetett a jászárokszállási férfi. Nem volt jogosítványa, és még alkoholt is fogyasztott, mielőtt a volánhoz ült egy férfi Jászfényszarun. Nem jól tette, mert lefülelték.

Lovasversenyt rendeznek hétvégén, Jászkarajenőn. Gyerekek szállnak nyeregbe hétvégén, a jászkarajenői lovasversenyen.

Színültig megtelt az óriási bogrács. 2500 főre főztek babgulyást Tiszafüreden, az Országos Polgárőr Napon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában