TOP Plusz

2024.06.16. 07:00

Útfelújítás: ekkorra készülhet el a Vásárhelyi Pál utca Miklóson

Közel 3000 négyzetméteren kap új útburkolatot a Vásárhelyi Pál utca Törökszentmiklóson. Az útfelújítás pályázati forrásból, a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásából valósul meg.

Molnár-Révész Erika

Márciusban kezdődött az útfelújítás Törökszentmiklóson a Vásárhelyi Pál utca legforgalmasabb, Táncsics Mihály és Ady Endre utca közötti szakaszán. A beruházás során megújul az útburkolat, szegélyek és padka épül, és a nem megfelelő műszaki állapotú forgalomtechnikai elemeket is lecserélik.

útfelújítás,miklós,munkálat
Útfelújítás zajlik Törökszentmiklóson, a Vásárhelyi Pál utca legforgalmasabb szakaszán
Fotó: Mészáros János

Szakaszosan zajlik az útfelújítás

– Az útfelújítás megközelítően 360 méter hosszon valósul meg, mintegy 2845 négyzetméteren kap új burkolatot az érintett szakasz. A beruházás során az út mellett található 33 darab parkoló átépítésére, felújítására is sor került – tájékoztatott Marsi Péter, a Városfejlesztési Osztály vezetője. Mint elmondta, mivel a parkolók és az útszakasz is rendkívül forgalmasak, a vállalkozó szakaszosan végzi el a kivitelezést, mellyel július végéig kell elkészülnie. A beruházás a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásából valósul meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában