Fejlesztés

2024.07.08. 17:00

Már elérhető a digitális időpontfoglaló rendszer a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban

A digitalizáció az egészségügy számos területén jelen van. Elindult a digitális időpontfoglaló rendszer, így már online is foglalhatnak a betegek időpontot a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban.

Illés Anita

Július elsejétől elérhetővő vált a digitális időpontfoglalás lehetősége – tájékoztatott közösségi oldalán a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház. A modern időpontfoglaló rendszer segítségével átláthatóbbá válnak a szakrendelések szabad időpontjai.

időpontfoglaló rendszer
Megkönnyíti az időpontfoglalást a digitális időpontfoglaló rendszer
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Bővül a szakrendelések köre a digitális időpontfoglaló rendszerben

Az elkövetkezendő időszakban a szakrendeléseket fokozatosan vonják be a rendszerbe, megkönnyítve az időpontfoglalás folyamatát. Felhívják a figyelmet az EgészségAblak applikáció letöltésére és használatára, melynek segítségével ügyfélkapus azonosítás után láthatóvá, foglalhatóvá válnak a szakrendelések szabad időpontjai. 

– Beutaló nélküli szakrendelésre könnyen lehet időpontot választani, a környező szakrendelők szabad időpontjai is elérhetőek. Beutalóköteles szakrendelés esetén csak e-beutalóval lehet időpontot kérni, melyet a beteget beutaló orvos tölt fel az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) felületére – közölték. Fontos információ, hogy a korábbi megszokott módon is elérhető a kórház a központi betegirányításon a 06-57-500-256 és a 06-57-500-219-es telefonszámokon, vagy személyesen 7-től 15 óráig. Új lehetőséget biztosít a központi 1812 ingyenes hívószám használata, ahol 6 órától 22 óráig a beazonosítás után tudnak időpontot foglalni a betegek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában