RÁKÓCZIÚJFALU

2018.06.17. 14:20

A gyerekekért fogtak össze a helyi vállalkozókkal

Ismét összefogott az önkormányzat a helyi vállalkozókkal és magánszervezetekkel, hogy egy emlékezetes, vidám nappal ajándékozzák meg az újfalui gyermekek egy csoportját.

Joó Zsuzsa

Nagy élmény a gyerekeknek

A rendezvényt a Rákócziújfalui Család- és Gyermekvédelmi Szolgálat szervezte. Az egész napos programon huszonegy nehéz sorsú, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő általános iskolás vehetett részt.

Az „Összefogás napján” Martfűre látogattak el délelőtt mozizni és játszóterezni. Délután a tűzoltók és rendőrök munkájával ismerkedtek, majd úgynevezett „betörőkeresést” tartottak, léggömbfújó versenyen vettek részt. A nap zárásaként ajándékokkal lepték meg őket.

Sólyom Vilmosné, a gyermekvédelmi szolgálat vezetője elmondta: ebéddel is készültek, bográcsban sertéspörköltet főztek a kicsiknek, burgonyával. Utána sütemény és jégkrém is járt mindenkinek.

A szervezők arra is figyeltek, hogy lehetőleg ne ugyanazok a gyerekek vegyenek részt a programon, mint tavaly. Ez már a hetedik év volt, hogy megtartották az Összefogás napját.

Borítókép: Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában