ELISMERÉS

2018.04.21. 09:20

Nemzetközi versenyt nyert Törökországban a kenderesi fiú

Törökországban, a Golden Star Kids Nemzetközi versenyen vett részt a napokban a kenderesi Kovács Tamás. Édesanyjától, Kovács Lilitől, a kisfiú pályafutását egyengető modellügynökség vezetőjétől megtudtuk, Albana Cakshiri meghívására jutott ki Tamás az antalyai versenyre.

Daróczi Erzsébet

Kovács Tamás édesanyjával, Kovács Lilivel a díj átvétele után

Forrás: Beküldött fotó

– Sok szép, vagány és nagyon felkészült versenyző között kellett megmutatnia, mit tud. A nemzetközi mezőnyben érkeztek modellek Albániából, Koszovóból, Montenegróból, Romániából is.

– Bíztam a fiam tehetségében, hiszen az elmúlt években több nemzetközi versenyen bebizonyította, hogy a legjobbak között a helye – árulta el az édesanya.

Most is egyértelmű volt a többiek számára, hogy ő lesz a győztes, hiszen szokás szerint nagyon magabiztosan hozta a legjobb formáját. Így ő kapta meg a 2018 Golden Star Kids Winner címet.

Kovács Tamás édesanyjával, Kovács Lilivel a díj átvétele után
Forrás: Beküldött fotó

– A munka – kifutói és ruhapróbák, koreográfiák tanulása – mellett volt időnk napozni a tengerparton, finom ételeket kóstolhattunk és a Side Antik Kent csodálatos ókori romjait is megnéztük – tudtuk meg az édesanyától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában